Sosyal Politikalar ve Kadın Hakları Paneli

10 Mart 2017 Cuma, 11:00-12:30’da BÜKÇAM (Kadın-Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Araştırma ve Uygulama Merkezi) ın organize ettiği“Sosyal Politikalar ve Kadın Hakları”başlıklı panelin açılış konuşmasını BÜKÇAM Müdürü Prof. Dr. Ayşe Akın yaptı. Başkent Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Nermin Özgülbaş’ın moderatörlüğündeki panele Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi

Prof. Dr. Aylin Görgün Baran, Türkiye’de Sosyal Politikalar ve Kadın başlığıyla, Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencisi Burcu Simay Özden, Türkiye’de Genç Kadın Olmak, başlığıyla ve Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu’ndan Canan Güllü Türkiye’de Kadın Hareketinin Mücadele Gündemi başlığıyla panelist olarak katıldı.İhsan Doğramacı Konferans Salonu’nda gerçekleşen panelde, kadın hakları ve sosyal politika ilişkisi farklı bakış açılarıyla ele alındı.