Radyo Topluluğu'yla Yayıncılık ve Cinsiyetçi Söylem Atölyesi

Başkent’te Kadınlar Haftası etkinlikleri kapsamındaki ilk etkinlik, İletişim Fakültesi ve BÜKİK’in ilk ortak çalışması olarak, “Yayıncılık ve Cinsiyetçi Söylem” başlığıyla Radyo Topluluğu öğrencileriyle gerçekleşti. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmler Festivali Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneği Kurucusu Halime Güner’in katılımı ve İletişim Fakültesi Öğr. Gör. Zeynep Işıl Işık Dursun’un moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte, öğrencilerin yayın yaparken kullanacakları cinsiyetçi söylem dil üzerine farkındalık yaratmak üzere öğrencilerle birebir atölye çalışması yapıldı.

İletişim Fakültesi ve BÜKİK ortak çalışması

Düzenleme Kurulu: Yrd. Doç. Dr. Pelin Aytemiz, Öğr. Gör. Zeynep Işıl Işık Dursun, Arş. Gör. Sevil Bal, Arş. Gör. Duygu Urak