Başkent Üniversitesi’nin Değerli Mensupları,

14 Eylül 1993 yılından bu yana ilk günkü heyecanıyla çalışan ve birincil hedefi olarak benimsediği nitelikli bilimsel üretim yapma ve yaygınlaştırma hedefinde ulusal ve uluslararası alanda ön sıralarda yer alan Başkent Üniversitesi, kuruluşunun 25. Yılının coşkusunu yaşamaktadır. Bu kapsamda 14 Eylül 2018 – 13 Eylül 2019 tarihleri arasında “Başkent Üniversitesi 25. Yılı” kapsamında tüm akademik ve idari birimlerimizin katkıları ile çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecektir. Bu bağlamda İletişim Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Selmin Terzioğlu’nun 25. Yıla özel olarak hazırlamış olduğu logo kullanıma hazırdır. Aşağıdaki linke tıklayarak 25. Yıl logosunu bilgisayarınıza indirebilir ve yıl boyu tüm etkinliklerinizde kullanabilirsiniz.

Başkent Üniversitesi 25. Yıl Logosu