Kampüsümüz renklenip yenilenirken, sosyal medyada keyifli bir yarışma ile Bahar’a merhaba diyoruz!

24 Nisan – 8 Mayıs 2017 tarihleri arasında Başkent’te Bahar’ı fotoğraflayıp Instagram hesaplarında paylaşan ve Başkent Üniversitesi Kurumsal Instagram hesabını etiketleyen tüm öğrencilerimiz bu yarışmaya katılabilir.

İşte ödüller ve yarışmaya ilişkin detaylar:

1. Yarışma, Başkent Üniversitesi öğrencilerinin katılımına açık olup; Konya, Adana, Kazan ve Merkez Kampüsümüzde okumakta olan öğrencilerimiz yarışmaya katılabilirler.
  2. Yarışmaya katılacak olan görsellerin/fotoğrafların ilgili tarih aralıklarında çekilmiş/üretilmiş olması, #baskenttebahar hashtag’iyle paylaşılmış olması ve Instagram üzerinden @baskentunv hesabının etiketlenmiş olması şartı aranmaktadır. Ayrıca, hesap sahibinin isim ve soy isminin de #adsoyad olarak hashtag biçiminde paylaşım metninde yer alması gerekmektedir.
  3. Görsellerin Başkent Üniversitesi’nin fiziksel mekanlarında çekilmiş/üretilmiş olması ya da Üniversitemize ait herhangi bir alanın, mekanın, yapının görsel içerisinde yer alması gerekmektedir.
  4. Yarışma 24 Nisan 2017 Pazartesi günü başlayacak, 8 Mayıs 2017 Pazartesi günü sona erecektir. Yarışma sonuçları 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü www.bukik.baskent.edu.tr adresinden ve Başkent Üniversitesi resmi sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.
  5. Yarışma sonucunda ilk 3’e girecek olan görsel sahiplerinden 1.ye Patalya Termal Otelde 2 kişilik konaklama (2 kişi 1 gece hafta sonu); 2.ye Patalya Lakeside Gölbaşı 2 kişilik Brunch ve SPA; 3.ye Patalya Lakeside Gölbaşı 2 kişilik Brunch hediye edilecektir.

“Başkent Üniversitesi Bahar Fotoğraf Yarışması” sosyal medya yönetim süreçlerine katkı sağlamak ve özellikle aktif olarak bulunmakta olduğumuz ortamlardan Instagram’ın takipçi sayısını destekleyerek kampüsümüzün görsel zenginliklerini ön plana çıkarılmak amacıyla düzenlenmektedir. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nermin Özgülbaş’ın onayı ile İletişim Fakültesi ve Başkent Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünün katkılarıyla gerçekleştirilecek yarışmaya ait ayrıntılı bilgiler ve şartname taslağı değerlendirmelerinize sunulmuştur.

Saygılarımla

Erdem Alper TURAN
Sosyal Medya Uzmanı

Düzenleyen Birim : Başkent Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü

Başlangıç Tarihi : 24 Nisan 2017 Pazartesi

Bitiş Tarihi : 8 Mayıs 2017 Pazartesi

Sonuç Açıklanma Tarihi  : 15 Mayıs 2017 Pazartesi

Ödül Töreni : 22 Mayıs 2017 Pazartesi SBMYO Sergi Açılışı ile eşzamanlı

Kapsamı  : Öğrenciler

Ödüller

1.ye Patalya Termal Otelde 2 kişilik konaklama (2 kişi 1 gece hafta sonu)
2.ye Patalya Lakeside Gölbaşı 2 kişilik Brunch ve SPA
3.ye Patalya Lakeside Gölbaşı 2 kişilik Brunch

Jüri Üyeleri:

Prof. Dr. Nermin ÖZGÜLBAŞ (Rektör Yardımcısı)
Prof. Dr. Nazmiye Erdoğan (Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü)
Doç. Dr. Tevfik İnanç Ilısulu (Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi / Çizgi Film ve Animasyon Bölüm Başkanı)
Yrd. Doç. Dr. Pelin Aytemiz (İletişim Fakültesi / Radyo, TV ve Sinema Bölümü)
Yrd. Doç. Dr. Elif Boyacıoğlu (İletişim Fakültesi / İletişim Tasarımı Bölümü)
Öğr. Gör. Eda Çalışkan

Düzenleme Komitesi

Prof. Dr. Nermin Özgülbaş
Prof. Dr. Özcan Yağcı
Yrd. Doç. Dr. Pelin Aytemiz
Uzm. Alper Erdem

Şartname Taslağı

1. Bu yarışma, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nermin Özgülbaş’ın onayı ile İletişim Fakültesi ve Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından düzenlenmektedir.
  2. Yarışma, Başkent Üniversitesi öğrencilerinin katılımına açık olup; Konya, Adana, Kazan ve Merkez Kampüsümüzde okumakta olan öğrencilerimiz yarışmaya katılabilirler.
  3. Yarışmaya katılacak olan görsellerin/fotoğrafların ilgili tarih aralıklarında çekilmiş/üretilmiş olması ve #baskenttebahar hashtag’iyle paylaşılmış olması ve @baskentunv hesabının etiketlenmiş olması şartı aranmaktadır.
  4. Görsellerin Başkent Üniversitesi’nin fiziksel mekanlarında çekilmiş/üretilmiş olması ya da Üniversitemize ait herhangi bir alanın, mekanın, yapının görsel içerisinde yer alması gerekmektedir.
  5. Yarışma 24 Nisan 2017 Pazartesi günü başlayacak, 8 Mayıs 2017 Pazartesi günü sona erecektir. Yarışma sonuçları 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü www.bukik.baskent.edu.tr adresinden ve Başkent Üniversitesi resmi sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.
  6. Yarışma sonucunda ilk 3’e girecek olan görsel sahiplerinden 1.ye Patalya Termal Otelde 2 kişilik konaklama (2 kişi 1 gece hafta sonu); 2.ye Patalya Lakeside Gölbaşı 2 kişilik Brunch ve SPA; 3.ye Patalya Lakeside Gölbaşı 2 kişilik Brunch hediye edilecektir. Bu ödüller …./…../2017 tarihine kadar geçerlidir.